Gap och skrik...

... och mullespel.
.
Mina vänner på VågaVa i Ljungby spelar mulle nu när jag ska skriva min blogg... och det är minsann inte lätt att tänka då ska ni veta... en icke insatt hade nog fan vänt i dörren om han eller hon kommit på besök just nu... Mullepartierna i Ljungby är ökända eftersom det mest handlar om att skrika och gapa på varandra... själva kortspelandet verkar komma i andra hand... mulle i Ljungby är på blodigt allvar... och det är bara vinst som räknas... ja herregud... här sitter kärleksfulla människor och skäller på varandra över ett kortspel... vart är världen på väg?
.
Jag gillar nog trots allt min "alla vinner Mulle" variant... egentligen är vi ju alla vinnare.
.
Igår så hann jag inte skriva någonting här... jag var uppe i Göteborg och föreläste på Plusgymnasiet... och även om jag inte känner mig helt hundra frisk (min mage tar faktiskt massor av min energi) så är det verkligen en gåva att få föreläsa inför en publik fylld av vackra och värdefulla människor... jag fick så mycket kärlek av dessa fina människor och trots att jag var väldigt trött när jag la mig så somnade jag med ett stort leende på mina läppar... jag är verkligen en lyckligt lottad kille som får uppleva detta... och jag blir alldeles varm i kroppen nu när jag skriver om det.

Kommentarer :

#1: Celina

Jag var på din föreläsning på plusgymnasiet i Göteborg. Jag måste verkligen tacka för en sjukt bra föreläsning! Jag har aldrig blivit så berörd av en föreläsning i hela mitt liv. Du har gett mig en inblick hur det är att leva i ett missbruk och du har verkligen inspirerat mig till att göra vad jag kan för att hjälpa personer i svåra situationer. TACK!

skriven
#2: peter

Jag rodnar ;-)... tack för dina fina ord de värmer ska du veta.



kram

peter

skriven
#3: Lisa

Jag var på din föreläsning på plusgymnasiet.

Den var väldigt bra, första gången jag någonsin lyssnade på en föreläsning. blev enormt inspirerad.

Tycker det är intressant att lyssna på sådana saker som du tog upp eftersom jag har en i min släkt som är narkoman och han har varit det sedan han var 17 och nu är han 56.

Tack så mycket för den intressanta föreläsning.

Kram!

skriven
#4: peter

Tack för dina ord... de värmer ska du veta.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :