Min mage...

... känns sämre än någonsin.
.
Förhoppningsvis så är det ett gott tecken... men det känns faktiskt som om jag blivit sämre de senaste dagarna... jag tappar fortfarande i vikt trots att jag får i mig ganska mycket käk och väger nu mindre än jag gjorde när jag var den aktiva nikotininst som rullade cigg på löpande band... jag får riktigt vassa attacker av magknip, känner mig "åksjuk" ganska ofta och är fortfarande i akut brist av energi... kort sagt... efter den senaste medicineringen med "dundermedicinen" mår jag sämre än någonsin... frånsett att jag får behålla det jag äter.
.
Jag håller tummarna för att det är ett gott tecken... att det är min parasit som kravlar runt i dödskramper och att mitt mående är ett resultat av att min kropp satt in alla sina resurser på att laga mig så att jag blir frisk... men visst känns det lite konstigt att jag mår sämre efter att ha avslutat min dunderkur.
.
Kanske är jag tvungen hänga upp lite lime och peppar hemma för att bli frisk.
.
Skulle det (Gud förbjude) vara på det sättet att min parasit överlevt även denna attack så kanske det är läge att tillämpa lite mer "hokus Pokus" metoder... som att hänga upp lite peppar och lime hemma i Brännebassalt för att få bort parasitens "onda öga" mot mig... eller att... vilket jag inte heller riktigt vill... strunta i doktorerna och gå till min polare och slänga i mig den medicinen som han tog med sig hem från Thailand... vilket för övrigt är exakt samma medicin som jag fick första gången av min doktor.
.
Jaja... det är mycket parasitsnack i min blogg nu för tiden... och det är inte för att jag gillar parasiter ska ni veta... jag är tröttare än trött på den här skiten nu och hoppas fortfarande på att jag kommer att vara helt frisk i nästa vecka när jag ska snacka med min doktor... och sen... ja då ska jag blogga om helt andra saker.

Kommentarer :

#1: Chrissie

Men herregud människa, hur länge ska du behöva dras med detta?!?!

Låter ju horribelt att dom inte lägger in dig!!

Är dom verkligen säkra på att du får rätt medikamenten, för det här är ju inte klokt!

Fixar inte svenska sjukhus dessa sjukdomar??

KRYA PÅ DIG!!

Kramen

skriven
#2: peter

Jag har fortfarande full tillit till den svenska sjukvården... även om jag också är fruktansvärt trött på att vara sjuk nu.



Att jag har en sådan tillit beror faktiskt mest på att det blir enklast så ;-).



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :