En inställd...

... föreläsning.
.
Jag var uppe med tuppen i morse... satte mig i min bil och åkte till Växjö eftersom jag hade en föreläsning där på mitt schema idag... kom fram 20 minuter innan utsatt tid och letade reda på expeditionen... efter lite letande så hittade jag en ansvarig som något förvånad upplyste mig om att de tyvärr hade glömt bort att de beställt en föreläsning... så det det blev att åka hem igen efter att ha bestämt att vi skulle ta denna föreläsningen till hösten istället.
.
Jag tycker att det börjar bli lite för mycket som är inställt i mitt liv nu för tiden.
.
Inställt är ju inte så skoj... tycker jag... först så blev hangkursen inställd... sen blev även resten av flygningen i helgen inställd och jag fick inte premiärflyga min egna vinge... vilket gjorde mig en liten smula besviken faktiskt... och när jag då tidigare i morse hade laddat upp för en föreläsning som också blev inställd så kunde jag faktiskt rycka lite på axlarna åt det hela... och passade på att titta inom ett socialt företag som jag av en slump hade råkat köra förbi på väg till skolan där jag skulle föreläsa... det var väl någon mening med det.
.
Det var lite roligt eftersom vi redan för några veckor sedan hade varit i kontakt med just detta sociala företag för att vi ville komma och göra ett studiebesök... men då häpnade vi och tappade hakan av förvåning när de ville ha betalt om vi ville komma och hälsa på... men nu när jag ändå var där så kunde jag ju inte låta bli att titta in... och där träffade jag en tjej som bl.a. berättade för mig varför de tog betalt för studiebesöken... de kunde få upp till 30 samtal i veckan från intresserade besökare... och då kunde jag förstå varför de inte var så intresserade av att lägga tid och pengar på det... de hade ju fullt upp med att få ihop pengar så att verksamheten gick runt... under mitt snabba visit så fick jag ändå reda på lite grann hur de kunde driva sin verksamhet... och genast så började det snurra lite nya idéer mellan mina öron... så klart.

Kommentera inlägget här :