Helt tomt...

... känns det mellan mina öron nu.
.
Efter att ha suttit här framför min dator i några minuter och inte haft den blekaste aning om vad jag ska skriva i min blogg... så kapitulerade jag... och kände efter hur det egentligen kändes... och under min frustration över att inte komma på någonting att skriva så kändes det ganska... tomt mellan mina öron... fast kanske ändå mest frustrerande... jag hade ju precis som vanligt hur mycket som helst att skriva om när jag satt i bilen på väg till jobbet... för att inte tala om när jag gick och la mig i går kväll... då fanns det liksom uppslag för en hel bok... och kanske är det just det... att jag har för mycket som jag vill skriva om... och att det är därför som det lite då och då tar stopp... det blir en trafikstockning mellan mina öron helt enkelt.
.
Ibland så är det svårt att ta mig ur mitt eget lilla fängelse som jag bygger åt mig själv.
.
Jag behöver verkligen skriva en blogg... precis som mina morgonmöte och NA-möte är viktiga för mig... för utan dessa helt fantastiska hjälpmedel står jag mig slätt... mitt behov av att få ur mig mina tankar är stort... om jag inte gör det så är jag en mästare på att bygga mig ett eget litet fängelse i mitt lilla huvud... där mina tankar virvlar runt och bildar mönster som växer till "sanningar" som inte har ett skit med verkligheten att göra... så att det var helt tomt mellan mina öron när jag satte mig här för att skriva min blogg var tydligen inte sant... det bara kändes så.
.
Ja just det... idag så ska jag gå på ett kvällsmöte i Halmstad och fira min egen 14-års dag... tänka sig... det är nu över 14 år sedan jag petade i mig något som helst sinnesförändrande medel... och även om jag fortfarande kan vara en väldigt förvirrad kille så måste jag ändå få erkänna att jag har utvecklats i rätt riktining... det funkar att leva drogfritt... jag tillfrisknar... det är dagens sanning.

Kommentarer :

#1: Lakritsdraken

Så måste det vara! Att man har för mycket som man vill skriva om. Då måste alla tankar trängas samtidigt om utrymmet och kontentan blir att inget kommer ut. Känner igen det alltför väl..



Grattis till de 14 åren! Bra jobbat och fortsätt kämpandet! :)



Grattis-kramar!!

skriven
#2: peter

Tack... jo det är rätt trångt mellan mina öron mellan varven ;-)



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :