Mobbad...

... på nätet.
.
På internet så skrivs det rätt mycket skit... inte minst på denna bloggen om jag ska vara riktigt ärlig... och jag hoppas att ni kan förlåta mig om jag skulle råka trampa er på tårna... jag vet att när jag hade lite åsikter om metadon och subutex så var det en och annan som tog lite illa vid sig... nu är den debatten över och jag tror faktiskt att alla vi som hade massor av åsikter på den tiden gått vidare i våra liv... jag har i alla fall gjort det.
.
Men det är mycket snack om hur vi behandlar varandra på nätet nu i dagarna... och visst kan det vara väldigt enkelt att sitta bakom en skärm och vräka ur sig både det ena och andra... tyvärr så finns det väl också människor som tar skada av allt skitsnacket... men jag tror kanske att det värsta kan vara det som många gör mot sig själva när de skriver eller lägger ut sina kort på nätet... det är inte alltid så himla skoj att behöva stå för någonting man gjorde för länge sedan... fråga mig... jag vet.
.
Det kan nog vara på sin plats att tänka efter lite på vad man lägger ut på nätet.
.
Om man jobbar på VågaVa behöver man inte oroa sig för vad arbetsgivaren hittar för något på nätet... men det är nog inte alla arbetsgivare eller för den delen flickvänner som klarar av att se mellan fingrarna i alla lägen... vissa saker mår nog helt enkelt bättre av att förblekna i det förflutna... jag menar inte att man mår bra av att ha hemligheter... mer att man borde ha någon form av tidsram för hur länge gammal skit får hänga kvar... men på nätet så funkar det inte riktigt på det sättet... det är nog tyvärr inte lätt att bli förlåten på facebook... varken av sig själv eller andra.

Kommentarer :

#1: Chrissie

Du har så rätt i det Peter!



I en blogg anser jag att man får skriva om vad man vill!

Alla delar inte ens åsikter och påstående, men det är ens egna blogg trots allt!



De kort jag lägger ut på FB, kollar jag ALLTID med andra som är på dom om det är okej INNAN jag lägger ut dom!

Tycker inte det är okej att lägga ut pinsamheter i tron på att man är "rolig" på andras bekostnad!

När jag tänker efter, så gör jag faktiskt även så på min LÅSTA blogg!!!



Ha det gött du kloka man!

kramen

skriven
#2: peter

Det handlar ju om respekt... och vi ska inte glömma bort att behandla oss själva med samma respekt...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :