Sol och sommar...

... är ju helt okej.
.
Det är lätt att vara glad en så solig och fin (nästan) sommardag som idag... att kunna gå omkring i T-shirt på stan och bara njuta av solens varma strålar är någonting som jag uppskattar... brukar ju säga att jag inte är så himla beroende av vilket väder det är... men... det hindrar verkligen inte mig från att njuta fullt ut av dagen väder.
.
Jag lägger inga politiska värderingar i maskrosorna... jag tycker bara att de är vackra.
.
Det kan kanske låta lite underligt när jag påstår att jag inte bryr mig så mycket om vilket väder det är... allra helst eftersom jag just nu är väldigt beroende av just vädret (jag ju vill flyga med min vinge)... så låt mig förklara hur jag tänker... väder är det oavsett... och jag är FULLSTÄNDIGT maktlös inför VILKET slags väder det är... så det enda jag kan göra åt själva vädret är att... gilla läget... oavsett vilket väder det är.
.
Det är minsann inte alltid så enkelt som det låter... för även jag blir påverkad av min omgivning... och det är en himla stor skillnad på den omgivningen en regning dag jämfört med en solig dag... men... jag har gett mig fan på att jag kan påverka min egen upplevelse av olika väder... bara genom att se olikheterna genom samma glasögon... ni vet de där glasögonen med de positiva linserna... de där glasögonen som gör livet lite lättare att leva.

Kommentera inlägget här :