Vänta...

... och ännu mer väntan.
.
Hade ju anmält mig till en hangkurs i helgen... och efter att ha väntat och väntat på en god prognos så ställdes kursen in igår... visserligen så såg prognosen lovande ut för förmiddagen idag men när våra instruktörer såg att vinden skulle vrida sig mot ost redan på eftermiddagen så tog de beslutet att skjuta upp kursen till en annan helg... så jag är fortfarande kvar i Brännebassalt och väntar... min plan är att hänga på när grundkursarna förhoppningsvis och om vädret tillåter flyger på ett annat ställe i morgon... för att om jag har tur få göra ett premiärflyg på min alldeles egna vinge... jag har ju inte flugit med den... än.
.
Så medans jag väntar på att få flyga fyller jag mina dagar med andra saker... igår så var jag på en trevlig talardag i Jönköping och fick mycket oväntat känna på känslan som uppstår när jag känner attraktion... en lite omtumlande händelse vill jag lova... nu är jag vid mina fulla sinnes bruk igen och begrundar händelsen med ett litet leende i mungipan... samtidigt som jag går ut i trädgården och konstaterar att dagens uppgift är att försöka få igång min gräsklippare... för det är dax för årets första klippning av min gräsmatta... var sak har sin tid.
.
Jag håller tummarna för att min trotjänare startar nu när jag ska klippa gräset.
.
Att var sak har sin tid är väldigt tydligt just nu... denna helgen har jag ju vikt åt flygningen men istället för att befinna mig uppe i luften så har den än så länge erbjudigt mig helt andra saker... som t.ex. möjligheten att klippa gräset... det blir inte alltid som JAG VILL... men det blir alltid ändå.

Kommentera inlägget här :