Yoga...

... stod på schemat idag.
.
Jag hade tänkt att köra ett yogapass i dag... men det blir inget med det... min träningsvärk gör att jag känner mig lika vig som ett kylskåp... och när jag inte klarar av att böja mig framåt utan att jag håller på att skrika högt av smärta så kapitulerar jag... det blir ingen yoga i dag heller... och det var himla länge sedan jag var på ett pass... jag brukar ju kalla mig själv för en yogasnubbe men just nu så är det betydligt mycket mer snack än verkstad... för efter min Indienresa så har jag faktiskt inte kört ett enda pass... och det var ju i vintras som jag var i Indien.
.
Mitt yogeri har det inte varit så mycket beställt med sedan jag kom hem från Indien.
.
Nu kan jag inte påstå att jag utövade vidare mycket yoga när jag var i Indien heller... tre mycket korta pass på stranden kan ju knappt räknas... utan mitt yogeri har mest bestått av att jag en gång i veckan kört ett pass på mitt gym... det är nog allt på sommaren när vi hänger på Tylösand med VågaVa och när vi har vårt Gullbrannakonvent som jag är en riktig yogakille... fast å andra sidan så är ju yoga lite av ett sätt att leva tycker jag... och när jag väljer att se det på det viset så praktiserar jag nog trots allt lite yoga mest varje dag... Aum.
.
.
.
ps.
  • A står för skapande
  • U står för bevarande
  • M står för destruering eller upplösning     ds.

Kommentarer :

#1: Lakritsdraken

Yoga är bra!

För ett antal år sedan gick jag på yoga en gång i veckan. Har nog aldrig mått så bra i själen som då. Jag blev lugnare och fick bättre tålamod.

Nu blev jag pinsamt medveten om att jag borde få till ett pass eller fler inom en snar framtid.

Kanske i ett annat liv..? :P



Take care!

skriven
#2: peter

Varför inte i detta livet ;-)... tanke, beslut... handling ;-).



kram

peter

skriven
#3: Lakritsdraken

Tid och pengar synkar inte i detta livet för tillfället. Men kanske om ett tag. Eller två... :)

skriven
#4: peter

Jag förstår... ibland så kommer livet emellan... för... livet.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :