Att åldras...

... är att bli äldre.
.
Idag så fyller jag år... och det är en dag då det blir så himla uppenbart att tiden gäller även mig... jag blir också äldre... ett i sig väldigt intressant fenomen när jag tänker på det... när jag var ung så trodde jag nog inte att det skulle kännas så här att bli äldre... att skillnaderna är av en helt annan karraktär än jag någonsin kunde ana... kanske trodde jag att det skulle innebära att jag blev vuxen... någonting som jag nu förstått att jag nog aldrig kommer att bli... att vara vuxen är tydligen någonting man föds som... för idag så förstår jag att jag redan som ett litet barn hade kompisar som var födda vuxna... att det skulle drabba mig ser jag som helt otänkbart... jag är inte riktigt typen som kommer att bli vuxen... någonsin... och vet ni vad... det kan jag leva med.
.
Hurra, hurra... idag är det ju min födelsedag... och jag har vunnit högsta vinsten... livet.
.
Alldeles nyss så fick jag ett förslag som jag tänker följa... idag så ska jag tycka om att fylla år... och jag måste nog säga att det känns himla konstigt... nästan lite skamfyllt faktiskt... för trots att jag tycker om att bli gratulerad så känns det ju samtidigt helt fruktansvärt... konstigt.

Kommentarer :

#1: Caroline

Stort grattis på födelsedagen Peter!!! Hoppas du får en fin dag!! Kramar

Svar: Tack
kram
peter

skriven
#2: Annika

En stor grattiskraaam till dig från oss! Njut av din dag! :) Hälsningar från Annika och Robin med familj.

Svar: Tack
kram
peter

skriven
#3: Lena

Stort grattis och en låååång jättekram till dig på din födelsedag.......nu blev du 1 år äldre än mig igen........Kram

Svar: Tack
kram
peter

skriven
#4: Lakritsdraken

Ibland undrar jag om du kan se in i min hjärna och läsa alla tankar som finns där. Jag fungerar likadant. Jag blir äldre, men åldras inte i samma utsträckning som vissa av mina vänner som varit gamla länge. Känslorna av att fylla år är blandade. Jag har inget emot det rent åldersmässigt men ändå finns det en slags hatkärlek till det. För visst är det kul att bli gratulerad och uppmärksammad. Men jag tycker inte att det på något vis är nödvändigt.
Nu vill jag passa på att önska dig en jättefin dag på alla sätt, njut av den så mycket du kan.
Grattis ! :)
Kram

Svar: Tack... och visst är det väl skönt att vi slipper vara ensamma om någonting utan istället kan känna igen oss i varandra... för mig är just det jätteviktigt.
kram
peter

skriven
#5: maritha

ett stort grattis i efterskott. bra att du ska tycka om din födelsedag i år, det är en ynnest att få fylla ännu ett år. och hoppas du köper en egen födelsedags present, något jag gör varje år ;) varma kramar

Svar: Tack... Jag har gett mig själv en resa till Bali... det var väl en fin present ;-).
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :