Bråttom, bråttom...

... alltför bråttom.
.
Jag var uppe i Göteborg en sväng igår... hade en föreläsning där och jag var lite sent ute... eller sent och sent... i sista sekunden i alla fall... eller okej då... några få minuter före utsatt tid... i vilket fall som helst så var jag så stressad att jag helt enkelt glömde bort att ta ur mitt kreditkort ur parkeringsautomaten när jag betalade den hemskt dyra parkeringen på långgatan... detta märkte inte jag för en lååååångt senare... för jag hann med att föreläsa... ta med en nykommling på ett NA-möte... detta var den andra nykommlingen som jag tog med på möte i går... och det är ju något väldigt speciellt med nykommlingar... så jag hade naturligtvis inte en enda tanke på mitt kontokort som satt instoppat i parkeringsautomaten.
.
I Brännebassalt behöv det inga kontokort för att parkera bilen... nä... här har vi gratis parkering året runt.
.
Jag upptäckte att jag hade blivit av med mitt kort många lååååånga timmar senare... på Mac i Falkenberg där jag stannade till för att käka en hamburgare på vägen hem... och jag blev alldeles kall när jag fattade hur det låg till... ett kontokort att parkera gratis på i Göteborg är nog värt sin vilkt i guld (en väldigt dålig jämförelse när det gäller ett litet kontokort) och jag ringe direkt upp Swedbank för att spärra kortet... där fick jag reda på att någon redan hade spärrat kortet... en person hade hittat mitt kontokort i parkeringsautomaten och omedelbart ringt till banken för att spärra kortet... och jag funderar på om mitt projekt om den goda och kärleksfulla människan är genial... och jag blev naturligtvis skitglad över denna människas omtanke som inte tog sig tid att ringa in och spärra kortet... utan även visade mig att jag har rätt... människan är i grunden en väldigt god varelse.

Kommentarer :

#1: Annika

Vilken underbar människa! :) Jag blir alldeles varm i hjärtat! Ha det gott och en stor kram till dig från hela familjen :)

Svar: Tack... vad glad jag blev nu.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :