I Stockholm...

... för att göra NA-service.
.
Landade precis på ett hotell i Stockholm där jag ska tillbringa helgen tillsammans med mina fiNA vänner... två dagar där vi på regional nivå tillsammans ska kolla upp vår budget så att vi lägger våra pengar på rätt saker... och rätt saker kan ju bara vara en sak... att föra budskapet vidare till den beroende som fortfarande lider.
.
Jag är väldigt priviligerad som har en gemenskap som NA... den har faktiskt gett mig ett helt nytt liv.
.
Det händer att jag tar min drogfrihet för givet... att jag "glömmer bort" hur mycket NA har betytt för mig och min drogfrihet... jag kan helt ärligt säga att jag fått ett helt nytt liv p.g.a. Anonyma Narkomaner... ett drogfritt liv fanns inte på kartan innan jag kom i kontakt med NA... och idag är jag inte ens drogsugen längre... helt fantastiskt... så det var faktiskt sant det jag hörde på mitt första möte... att en narkoman kan bli drogfri... på riktigt.
.
Det är en ära att få ge tillbaka någonting till den som kommer efter mig... och bara vetskapen om att jag har någonting att ge bort fyller mig med tacksamhet... jag är ett mirakel bland andra mirakel... och vårt program fungerar... överallt och alltid... och vårt enda huvudsyfte är att ge bort det till den som vill ha det.

Kommentera inlägget här :