Strax dax för kärleken...

... i "så mycket bättre".
.
Mitt favoritprogram (näst efter en match med Zlatan så klart) börjar snart... "så mycket bättre" är ju bara så himla bra tycker jag... och idag så är det dax för Uggla att få sina låtar tolkade av de andra artisterna... jag kommer att bänka mig framför TV:n och njuta i fulla drag... troligtvis så kommer jag att både gråta och skratta eftersom det snarare verkar vara regel än undantag då det gäller mig och detta program... fattar inte riktigt vad det är som griper mig så starkt... men jag har mina misstankar... för att se människor behandla varandra så kärleksfullt som artisterna i detta program... det rör mig långt in i roten på mitt härdade hjärta... för jag tycker att kärlek är det finaste som finns.
.
Kärlek vad det som fick detta kärleksfulla gäng att springa ett helt maraton... tillsammans.
.
Med kärlek så kan vi komma långt... jag och mina kärleksfulla vänner i VågaVa lyckades faktiskt med konsstycket att springa ett helt maraton... och när jag vågar lita på kärleken så kan den ta mig överallt... snart drar jag till Bali och det är ett resultat av att jag valt att lägga mitt liv i en kärleksfull gemenskap som hjälpt mig att bli och förbli drogfri... idag så vågar jag t.o.m. lita på att minst 99,8 % av mänskligheten i djupet av sitt hjärta är kärleksfulla... och då är det ju inte så farligt att ta del av livet på livets villkor... för egentligen så tror jag faktiskt att själva livet är... kärlek.
.
Och det är nog det som jag ser när jag kollar på "så mycket bättre"... och det gör mig så himla glad och rörd... livet är fan vackert.

Kommentera inlägget här :