Va fan...

... tar mina bilder vägen.
.
Jag undrar vad det är som händer med mina bloggbilder... lyckades ju efter mycket möda och stort besvär trixa in fyra helt egna bilder högst upp på sidan... och jag var så himla glad över att ha lyckats med det... men nu när jag öppnar min sida så är bilderna borta... de försvann liksom lite i taget... först fattades det bara en av bilderna... men nu är alla borta... och min blogg har fått ett helt annat utseende... förvisso rätt stilrent men lite för tråkigt för att passa mig.
.
Jag tycker att bilder är väldigt talande... och att det ligger en hel del i att en bild säger mer än tusen ord.
.
Man kan tycka att det är en bagatell att det fattas några få bilder... men jag tycker att de fyller en viktig funktion för att visa vem jag är... och det är väl på sin plats när man bloggar... att visa vem man är... och det är därför som jag har valt att lägga in en bild på hur jag ser ut... och att jag har en bild på fotspår i sanden beror mycket på en text som många av mina vänner i en gemenskap som jag valt att tillhöra känner till... den texten heter just "fotspår i sanden" och syftar på när en slags Gud enligt vår egen uppfattning bar oss genom livet när vi trodde vi var helt övergivna... att jag valde en bild på en vinge är lite mer för att skryta och berätta för er att jag minsann kan flyga som en fågel (vilket jag är rätt stolt över)... och den sista bilden som föreställer det Indiska elnätet är mer för att symbolisera hur kaosartat det kan se ut mellan mina egna öron mellan varven.
.
Men det roligaste med dessa bilder är nog trots allt att de som ser dem med största säkerhet har sina helt egna tolkningar... och kanske ser någonting helt annat... för så är det ju... en bild säger ju mer än tusen ord.

Kommentarer :

#1: Gabriella.

vad fint det där med fotspår i sanden. Hoppas du hittar bilderna. Kram

Svar: Jag fattar inte riktigt varför de försvunnit...
kram
peter

skriven
#2: mimmi

dina Fina Fyra Fotografier syns från min synvinkel iallafall !

Svar: Va... vad säger du... mystiken tätnar ;-).
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :