Anonymitet...

... och internet.
.
I dessa FB-tider så är vi kanske inte så vidare anonyma på internet längre... visserligen så sitter jag för det mesta ensam bakom mitt tangentbord och då kan det ju kännas som om jag är anonym... allra helst om jag tänker efter vad ordet anonym betyder... och då tänker jag på vad jag personligen lägger in för betydelse (kanske jag ska förtydliga mig)... för jag tolkar anonym som "utan ansikte" ... och i förlängningen innebär ju det också att vi alla är lika värdefulla... och precis lika vackra... så klart.
.
Jag är med i en gemenskap där vi förespråkar anonymitetens principer... och då blir det naturligtvis lite problematiskt med t.ex Facebook... som ju är ett media som är så långt ifrån anonymitenens principer som man kan komma... där är det minsann inte så lätt att vara utan ansikte... och jag vill en gång för alla berätta för er att jag INTE är en repensentant för den gemenskapen... jag pratar här om en jättehemlig 12-stegsgemenskap... jag är enbart en medlem som valt att ta hjälp av den jättehemliga gemenskapen för att ta tag i ett allvarligt problem som jag har... nämligen mitt beroende.
.
Blanda för fan inte ihop mitt ansikte med den jättehemliga 12-stegs gemenskapens budskap om tillfrisknande.
.
Jag som enskild individ är full av mänskliga fel och brister... och om jag får säga det själv även ett gäng tillgångar... och jag har använt mig av ett program som funkat för mig... men jag är inte det programmet... jag är Peter... en helt vanlig kille av kött och blod... som behöver mina vänners hjälp för att inte späda ut det blodet med diverse olika kemikalier.

Kommentarer :

#1: EvaT

Gilla !!!!! Knapp skulle du haft här nu !

Svar: Tänk Eva... att vi är överens ;-)... en gilla knapp för det också tycker jag.
kram
peter
peter

skriven
#2: maritha

oj, det låter som om någon har missat något. själv har jag inte FB. skickar en varm kram med acceptans över människors oförstånd :)

Svar: Varma kramar är alltid väldigt... varma ;-)... tack... och acceptans är ju starten på all sorts förändring...
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :