Att börja om...

... och om och om igen.
.
Det är ju så himla skönt att ha några rutiner att falla tillbaka på... rutiner som garanterat fungerar... som det här med 15 minuter om dagen ... en klassiker för mig... nu när jag varit sjuk i några dagar så såg jag mitt hus förfalla runt mig... jag orkade inte ta tag i någonting... tvätthögen växte och disken hopade sig på köksbänken... suck... och sådant kan få mig att sjunka ännu djupare ner i TV-soffan... jag väljer liksom att blunda... skjuta upp det på framtiden... ja ni vet... det där gamla vanliga mantrat... sen ... ska bara ... imorgon .
.
Det känns himla bra att kunna ge sig själv många chanser... om och om och om igen.
.
Jag har fortfarande inte hunnit duscha... borstat tänderna eller klätt på mig... men... jag har slängt in en tvätt i tvättmaskinen... diskat upp all disk och torkat av diskbänken... och nu har jag fan snart hunnit med att skriva en blogg också... och jag är så himla nöjd med mig själv nu när jag gett mig ännu en chans att tillämpa detta mycket enkla knep med 15 minuter om dagen ... som ännu en gång och föga förvånande visade sig fungera över all förväntan.
.
Förhoppningsvis så kan jag vara lite mer närvarande när vi ska fixa med brukarrådets brukarrevision om några timmar i Falkenberg... det känns seriöst.

Kommentera inlägget här :