Herregud...

... jag blev fan sjuk på riktigt.
.
Det blev inget arbete för mig i dag heller... tack och lov så har jag kollegor som fixar alla grejer som behöver fixas ändå... och det är ju bra... värre är det däremot att vara sjuk på riktigt och efter en natt i feberfrossa har jag nu lyckats med konsstycket att kravla mig upp till köket... det kan ju vara en bra idé att få i mig lite vätska... och jag  ska även försöka få i mig någonting ätbart... en soppa eller nåt.
.
Konstigt nog så är jag inte så arg denna gången... jag brukar ju bli förbannad när jag är sjuk... kan i.o.f.s. bero på att jag för tillfället är tillräckligt sjuk... att jag helt enkelt inte riktigt orkar att bli arg.
.
En sak som är lite intressant med att vara riktigt sjuk är att verkligheten liksom flyter ihop med drömmen.
.
Nu låter detta som värsta gnällbloggen... så klart eftersom jag ju fortfarande befinner mig i en nära döden upplevelse... men allt är inte elände... det händer flippade grejer när febern stiger... när man ligger i sängen och befinner sig i ett tillstånd mellan vaken, feberyrsel och sömn... och flyter in i de mest flippade drömmar... det känns nästan som om jag petat i mig LSD eller nåt... men sanningen är att det måste vara jag själv som är så himla utflippad i mig själv... och helt ärligt så vet jag inte om det är bra eller dåligt... intressant är det i alla fall.

Kommentera inlägget här :