Kärlek...

... är stort.
.
Vi (mina jobbarkompisar och jag) pratade precis om kärlek... i en väldigt fin form... nämligen den kärleken det ligger i att göra en matlåda till sin käresta... jag drog mig nämligen till minnes en jobarkompis till mig som hade helt fantastiska smörgåsar med till jobbet... dekorerade med ren kärlek i form av salladsblad och diverse utsmyckningar i form av nyttiga grönsaker på läckerbitarna... och han åt dessa vackra skapelser med andakt... och naturligtvis med kniv och gaffel... kontrasten mot mina egna svettiga korvmackor var i det närmaste... total.
.
Kärleken har många former... och en kärleksfylld tillverkad matlåda att ha med sig på jobbet är väldigt vackert.
.
Och det var så skoj att höra en av tjejerna som var nere hos oss i morse berätta om när hennes kille hade skickat med henne en matlåda tillverkad av kärlek... man kunde riktigt ta på den kärlek hon kände bara vid tanken på det... och det får mig att förstå att kärlek är en praktisk grej... någonting som man kan forma på många sätt... för att sedan ge bort till någon man tycker om... det är verkligen sant som det sägs... att gåvan är att kunna ge.

Kommentarer :

#1: Anonym

Här är skrapad bilruta och varmkörning av min bil på vintern kärlek med stort K,eller undsättning när jag kört soppatorsk ännu en gång :) ljudet av dammsugaren eller doften av nylagad mat är bra sätt att visa kärlek oxå,kram

Svar: Nu snackar vi om kärlek på riktigt ;-)...
kram
peter
peter

skriven
#2: Blixt

Jag blev anonym på mitt tidigare inlägg...nåja,ha det bäst!

Svar: då får du dubbla kramar ;-)
kram
peter
peter

skriven
#3: Lakritsdraken

Ja, visst är det vackert med kärlek! :)
Jag läste en bok en gång där den av huvudpersonerna som borstade tänderna först alltid förberedde den andres tandborste med tandkräm. Av kärlek. Man kunde även läsa om hur smärtsamt det var när de gått isär och det jobbigaste var att inte ha den där lilla gesten kvar i sitt liv. Även det lilla är stort.
Kärlekskramar! :)

Svar: Det lilla är nog ofta det största... kärlek och ljus... å en
kram... förstås ;-)
peter
peter

skriven
#4: mimmi

Kärlek kanske är som herpes som ligger där latent och när den väl aktiveras så hettar det...tänk vad mycket kärlek det finns och allt det bor i ens eget hjärta

Svar: Kärlek växer när vi ger bort den...
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :