Kramkalas...

... på lördag.
.
För några år sedan så bestämde vi på VågaVa att vi skulle fixa en kraminstalation på kulturnatten i Halmstad... nu blev det inget med det för hela arangemanget krockade med ett konvent på Gotland... så det rann ut i sanden... men nu är det dax för en ny kulturnatt och vi tänkte ta upp vår gamla idé... i en nyare form... för inte ska vi väl begränsa en så vacker instalation till Halmstad... och absolut inte i dessa moderna internet-tider... så nu bjuder vi in ALLA som vill medverka... i att skapa en lite bättre värld... en kramigare värld.
.
Detta bild får symbolisera en lite kramigare värld... en värld som är en liten aning varmare att leva i.
.
Det krävs inga som helst förkunskaper för att medverka... det går även bra att hitta på lite egna grepp och om man vill får man mer än gärna haka på med helt egna idéer... huvudsaken är att man kramas... överallt och ingenstans... och sprider vidare budskapet om att det bästa sättet att behålla en kram... är att ge bort den.
.
Det är sagt att instalationen ska vara på lördag... men det är inte så noga... huvudsaken är att vi kramas... ofta.

Kommentarer :

#1: maritha

vilken underbar ide. sänder en kram. vill även tacka för din blogg, den griper tag och väcker tankar, då jag kan känna igen mej i så mycket ;D

Svar: Och här får du omedelbums en kram tebax... tack för dina snälla ord.
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :