Privatlivet...

... kom och hälsade på.
.
Att jag inte hann skriva en blogg i går berodde verkligen inte på att mina ord har tagit slut... nej det hade en mycket mer naturligt förklaring... jag hann helt enkelt inte... gårdagen flög fram i 110 kilometer i timmen... från tidig morgon till sen natt... det var fullt upp för mig igår... minst sagt... gick upp lite tidigare än vanligt för att ta mig till Varberg där jag skulle medverka på en heldag som handlade om hur vi bär oss åt för att se saker och ting ur ett brukarperspektiv... och hur man kan använda sig av den kompetensen i samhället... vi presenterade bl.a. brukarrevisionen som vi brukare gjort på PIVA.
.
Privatliv är en ganska intressant företeelse... bakom våra "vanliga" roller kan det finnas en hel del överraskningar.
.
Och efter en hetsisk dag på jobbet så kom privatlivet och hälsade på... för tro det eller ej... jag har faktiskt ett privatliv... ett liv fyllt av överraskningar... och då menar jag inte bara mina barn och barnbarn... det finns saker som jag inte skriver om här... var sak har ju som någon klok människa sagt sin plats... och på min blogg skriver jag om sådant jag skriver om på min blogg... vilket inte är allt som händer i mitt liv... skulle jag skriva om mitt privatliv på min blogg så skulle det ju inte vara privat längre... eller hur?
.
Att ha ett privatliv innebär inte att jag går omkring och bär på ett helt berg av hemligheter... inte alls... jag har människor i mitt liv som jag kan prata om mitt privatliv med... t.ex. min sponsor... och några få andra av mina vänner... människor som står mig nära och som jag har stort förtroende för... och visst... missförstå mig inte... jag har stort förtroende för mina läsare på bloggen också... men jag tror ändå att det kan vara bra att ha några gränser för mig själv om vad jag skriver om här och på FB... vissa saker passar helt enkelt bättre i ett mindre samanhang istället för att göras offentliga... vi ska inte berätta allt om oss själva för alla... lite kan vi allt behålla för oss själva... om inte annat så gör det ju oss en liten smula mer intressanta... eller hur? 
.
Nu ska jag strax sticka iväg och lyssna på när min son spelar och sjunger på en krog i Halmstad... men det är inget som jag skriver om här... för det tillhör ju mitt privatliv.

Kommentera inlägget här :