Yoga...

... vecka.
.
Så kom jag då äntligen ner till gymmet på tisdagsmorgonen och körde höstens första yoga-pass... det kändes skitjobbigt... inte så mycket för att det var jobbigt fysiskt utan mer för att min fysiska kropp protesterade vilt... och nu så har jag ont på så jättekonstiga ställen att jag börjar oroa mig för att det skulle vara något fel på mig... för idag så känner jag en väldigt skum och konstig smärta i mina underarmar... men... det är väl mitt ofrånkommliga åldrande som gör sig påmint... en annan förklaring kan ju vara att jag slutat röra på mig igen... och att jag behöver träna lite då och då... eller åtminstone röra lite mer på mig.
.
Fem veckors strandyoga var ju bra... men den träningen verkar inte ens räcka året ut... yoga är en färskvara.
.
Nu har jag och en kollega kommit överens om att gå ner på gymmet och knalla lite grann på ett löparband på fredag... och förhoppningsvis så ska jag lyckas med att få in lite fysisk aktivitet på mitt veckoschema i fortsättningen... för även om jag inte kan göra någonting åt mitt eget åldrande så kan jag ändå se till att smörja upp mina leder och använda mina muskler... annars så tynar de ju bort.
.
Jag är inte killen som kommer att överdriva mitt tränande... det ligger helt enkelt inte i min natur... men till helgen så ska jag åka till Helsingborg och testa någonting som jag tycker låter väldigt spännande... nämligen YogaFusion... vad det innebär har jag inte den blekaste aning om... men det är sagt att jag ska ta med mig min yogamatta... träningskläder... att en DJ ska vara inblandad... det låter väldigt spännande tycker jag... och även om jag just nu känner mig vig som ett kylskåp så ser jag fram emot att utforska vad detta kan handla om... det enda jag vet med säkerhet är att det tydligen är drogfritt... och det är ju helt okej för mig.

Kommentera inlägget här :