Ja se det snöar...

... det var väl roligt hurra.
.
Nu var det väl inga drivor av snö utanför fönstret när jag tittade ut... men... ett tunt lager av den vita nederbörden kunde jag allt skönja... och helt ärligt så är väl jag en kille som är rätt bra på att gilla läget... men... den 12 april så hade jag väl inte haft något emot lite... vår... vintern får gärna vara slut nu... så nä... jag håller inte med... tycker inte att det var roligt med snö idag.
.
Snö är jätteskoj... men... var sak har sin tid... nu är det dax för vår tycker jag.
.
Det är inte så att jag tror att allt kommer att bli bättre sen... till våren... sommaren... eller vad det nu kan vara... hur många gånger har jag inte sett människor på Tylösand bryta ihop för att vädret inte riktigt passade in i deras bild av sommar... när ren fakta säger oss att en svensk sommar innehåller rätt många regniga dagar... trots detta så har vi ju ofta en förmåga att tro att sommar är samma sak som soliga dagar... även om vi bor i Sverige... rätt konstigt egentligen... för det kan väl inte bero på att vi allihop drabbas av någon slagt kollektiv minnesförlust... jag vill minnas att det regnade rätt mycket förra sommaren... eller?
.
Men fan... jag gillar väder... det är spännande med väder... och en väldigt praktisk övning för mig att gilla läget... det finns faktiskt saker som jag inte kan styra över... den påminnelsen kan vara bra för mig... och nu när jag tittar ut genom fönstret så regnar det... snön har försvunnit... det känns nästan som... vår.

Kommentera inlägget här :