Skriver...

... om en gammal händelse.
.
Jag vill ju gärna börja mina dagar med att skriva lite i mitt stegarbete... men det låter sig inte göras för tillfället... så jag har fått en annan uppgift av min sponsor... är ju klar med mitt 10-steg och i väntan på att få redovisa det med min sponsor så att jag kan börja skriva i mitt 11-steg så skriver jag om en gammal händelse... en grej som hände mig för ett litet tag sedan... själv kallar jag händelsen för vandringen i "dödsskuggans dal"... det är med andra ord ingen angenäm upplevelse jag skriver om... tvärtom så var det nog bland det värsta jag varit med om i min drogfrihet... det värsta... och kanske det bästa.
.
Att skriva om det förflutna kommer att göra mig fri... fri att leva här och nu.
.
Jag tror på att skriva om det som varit... själv har jag gott om "gammal skit" som ligger och skräpar mellan mina öron... obearbetat skräp som har hänt för hur länge sedan som helst ligger och tar plats för att dyka upp i alla möjliga och omöjliga skepnader när de tar form i något av mina mer eller mindre konstiga beteende... beteende som jag lärde mig använda för att hantera dessa händelser i forntiden.
.
Är helt övertygad om att mitt skrivande kommer att hjälpa mig att se dessa beteende för vad de är... ge mig en möjlighet att aggera annorlunda och bryta mina mönster... för att till slut ge mig friheten att leva här och nu... att skriva om denna relativt färska händelse sommjag döpt till vandrigen längst dödsskuggans dal får mig att se ur mina gamla spöken från förr fortfarande kommer och hälsar på... och tar över mitt liv fullständigt... och jag gillar inte dessa objudna gäster... det är dax för dem att flytta ut nu... helst redan igår.
 

Kommentera inlägget här :