Papa Pear...

... Saga.
.
Jag "glömde" bort att blogga igår... eller glömde och glömde... jag hann helt enkelt inte med det eftersom en ny besatthet har tagit över mitt liv... Papa Pear Saga är ännu ett av alla dessa helt meningslösa och otroligt beroendeframkallande spel som jag kan trilla dit på under en period... och helt ärligt... jag fullkommligt älskar att bli frustrerad över att fastna i en av banorna... känslan när jag väl klarar av den är som att göra det avgörande målet i en viktig fotbollsmatch... och triggern att hela tiden komma längre i spelet funkar ypperligt... det är ju tävling och jag är ju... jag ... och är det någonting som jag älskar så är det att vinna tävlingar.
.
Jag är 56 år gammal och har fastnat i detta spännande spel... ska jag skratta eller gråta?
.
Spelet i sig är det perfekta tidsfördrivet när man sitter på toaletten och väntar på att bli färdig med vad man nu sysslar med där... eller när man vill slå ihjäl lite tid på ett tåg... men för mig räcker inte det... jag får kämpa för att kunna slita mig ifrån det... "bara en gång till" tar över... totalt... nä nu hinner jag inte skriva mer här... för jag "ska bara"... en gång till.
 

Kommentarer :

#1: Lena

Gött o höra att "man" inte är ensam om detta i vår åldersgrupp, det är roligt , avkopplande tidsfördriv men som alla andra beteende vi har kan de bli negativa så fort vi överdriver, det är en balansgång som är svår......att göra lagom är inte vår starka sida.....eller hur !!!......Kram o gott slut på 2013 från K-stad

Svar: Lagom är väl inte direkt vår starka sida ;-)... gott nytt år önskar vi i Brännebassalt dig och din familj... kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :