Magiskt...

... är ett bra ord.
.
så har jag då tillbringat en dag i det magiska blå... Under vattnet... Visserligen så blev det inga djävulsrockor eftersom det var för stora vågor på det stället idag... Men det blev tre sköna dyk på tre olika ställen... Och det är fan helt underbart att simma omkring bland alla dessa tusentals fiskar på ett korallrev ... Så underbart vackert och att dyka är verkligen sinnesro... En helt ny värld har öppnat sig för mig och jag njöt verkligen av att kunna simma omkring och andas under vattnet ... Fast det började inte bra... Jag kämpade på bland vågorna för att ta mig fram till min dykinstruktör och hann inte hämta andan innan vi dök ner första gången... Ganska snabbt insåg jag inte kunde fortsätta ner i ljupet utan fick signalera till min instruktör om att gå upp till ytan igen... Där blåste jag upp min dykväst och fick lite tid att hämta andan... Sen var det inga problem... Utan jag kunde njuta av varje minut under vattnet i den underbara miljön... Fantastiskt.
.
båtresan ut till dyken var ett äventyr i sig... Några spydde och det var en rätt skumpig färd på det blåsiga havet... en tant fyllde 60 år och hennes barn hade tagit med henne för att hon skulle få snorkla... Det blev inget med det... Tanten spydde och även om hon säkert fick ett minne för livet som hon kanske hade velat vara utan.

Kommentarer :

#1: Katinka

Låter som du haft ett äventyr!! Världen under vattenytan är fantastisk!! Man har varken behov, bekymmer eller oro... bara lugn och nya upptäckter!!

Svar: Jo tack... Hela mitt är ett enda stort äventyr just nu... Både på utsidan och insidan... Att dyka var helt fantastiskt... Surfa var också häftigt men inte så bra för sinnesron 😀.
Kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :