Renad...

... Av heligt vatten.
.
så fick jag då till slut rena min dåliga karma under rinnande heligt vatten På ett tempel i Bali... och naturligtvis så känns det skitbra... Visserligen så skedde det inte under några större rituala former utan mer som att duscha med kläderna på... Vilket ju inte är helt fel... Lite får man ju bjuda på när Karman ska renas... En sak är i alla fall helt klar och det är att jag blev himla trött efteråt... Templet var gudomligt vackert... Men tröttheten kan också bero på att det var en jävla massa trappor att knata i... Eller att det tar lite på krafterna att sitta på en moppe i några timmar i värmen... Fast... En behaglig känsla sitter jag med här nu... kanskr en smula förstärkt av en timmes massage.
.
annars så har jag hunnit med att göra lite teoriprov inför min dykning på torsdag... Plus ett extra pass i bassängen för att öva på lite praktiska dykerigrejer som kan vara bra att kunna... Det är ju inte helt fel att känna mig en liten smula säkrare om jag nu ska simma bland... Ja vem vet... Hajar... Men mest troligt är faktiskt jätterockor... Djävulsrocka... Jättestora... Manta... Det är i alla fall målet... Och just nu är chansen stor eftersom de visst häller till just här nu och käkar plankton... De kan bli upp till 7 meter mellan vingspetsarna... Ni fattat att jag tycker att det är rätt spännande med dykning va... Vi snackar ju inte om att kanske få se en torsk direkt ... utan att för det föringa dykning i svenska vatten som jag hört ska vara en riktig höjdare... Det kan bli tre dyk på torsdag för mig... En heldag under vattnet... det är nästan så att jag får nypa mig i armen... Snudd på overkligt faktiskt.
.
så nu hoppas jag att karmareningen hjälpte mig att ta bort den gången då jag dödade alla mina akvariumfiskar genom att lägga ner en skatt i mitt lilla akvarium ... En skatt som tog livet av alla fiskarna... Kopparförgiftning... Jag ryser när jag tänker på det.

Kommentarer :

#1: Blixt

Vad spännande med dykning! :) jättekul att följa dig på resan via bloggen,betyder särskilt mycket för mig nu när man torskat på bihåleinflammation i den kalla nord,inga krama-duschningar här inte ;) va rädd om dig vännen,och hoppas det väntar nya härliga äventyr runt hörnet,kramkram ser fram emot nästa blogginlägg!

Svar: Du får krya på dig min vän... Och du vet... Mitt liv är ju ett enda stort äventyr.
Kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :