Tyst...

... och skönt.
.
Det är tyst och skönt hemma i Brännebassalt så här tidigt på morgonen... jag kan höra tystnaden eftersom jag inte har satt på min TV-apparat nu när jag sitter här vid mitt köksbord och filosiferar... och det är rätt skönt att sitta här i stearinljusens sken och lyssna på tystnadensamtidigt som jag får i mig lite frukost i form av turkisk yoghurt med lite gott och blandat i... plus en kopp kaffe.
.
Jag håller på att göra lite förändringar i mitt liv... en av dem är att käka frukost när jag går upp... och till min stora förvåning så har jag märkt att jag föredrar att sitta i tystnad och vakna... och inte som vanligt haft på TV:n och nyheterna i bakgrunden... istället slår jag på min dator och bloggar lite som nu.
.
Lugn och ro lärde jag mig verkligen uppskatta på Gili Air för en knapp månad sedan.
.
Jag börjar gilla att känna mig sund... frukost på morgonen... att ge mig själv lite tid att vakna... min rökfrihet... och jag skulle inte bli förvånad över om jag en dag t.o.m. kommer att gilla att gå ner på gymmet och träna lite grann... ja det är konstigt vad lite frukost kan förändra mitt liv... för så är det... det är min frukost som ligger till grund för min dag... det kan jag verkligen känna... när jag sitter här i tystnaden... och har det skönt i mitt hem.
 
.

Kommentera inlägget här :