Vardagens små äventyr...

... kan vara intressanta.
.
Det är ju då vardag igen... men allt vad det innebär... på gott och ont... för mig innebar det ett ganska så intressant stopp i avloppet så där på morgonkvisten när jag skulle ställa mig i duschen... inte så jävla skoj men onekligen rätt intressant eftersom jag ju inte varit hemma på hur länge som helst... är det månne någon som har gått in till mig och "smygskitit" på min toalett?
.
Trodde först att det var översvämning i min källare... för jag har haft stopp i avloppet tidigare och då resulterade det i att hela källaren var full av vatten... så det var med andan i halsen jag sprang ner för att kolla... tur i oturen... källaren var helt torr... alltså är det ett annat fel denna gång... och det ser jag som positivt... men jag fick inte löst upp stoppet... har ju trots allt en viss vana från tiden då jag jobbade som fastighetsskötare... försökte med några vanliga trix men gav upp ganska snabbt.
.
Problem är till för att lösas... stopp i avloppet är inget undantag... och jag får kanske be om hjälp.
.
Som tur är så har jag vänner att snacka med när det händer grejer som händer oss med egna hus... och jag har redan ringt min kollega och snackat med honom om problemet... vi har gemensamt gjort upp en plan och i kväll när jag kommer hem så ska jag gå till handling... givetvis så finns det även redan en reservplan om vår plan inte skulle funka... den ena lösningen är gratis... den andra kostar pengar... så nu håller jag tummarna för att det ska lösa sig på bästa möjliga sätt... vilket ju är det billigaste så klart.
.
Bara för man har ett litet stopp i avloppet så behöver man ju inte få panik... som vanligt så kommer det att lösa sig... så är det ju med det mesta... det löser sig och oftast så blir det himla bra till slut.

Kommentera inlägget här :