Bra...

Ärligt inte alltid så bra.
.
Just nu så är mitt liv himla bra... Och det låter väl bra eller hur... Men... Det finns ett STORT men för mig personligen... Jag har ju precis börjat gråta och kommit så mycket närmare mig själv de senaste månaderna... Och jag gillar att vara nära mina egna känslor... Känner mig betydligt sannare och vill gärna fortsätta denna resan mot personlig frihet... även om det kan göra ont att växa som människa så är jag helt övertygad om att det kommer att ge mig en frihet som jag knappt vågat drömma om tidigare... Så visst är det himla skoj att må bra... Men... Jag ska akta mig väldigt noga för att "fastna" i mitt braiga mående... För det kan sluta med att jag lägger locket på min egen process... Och det vill jag inte... För jag gillar mig själv när jag gråter och har fortfarande en hel del sorg att bearbeta innan jag är klar med mig själv.
.
Livet är en resa genom många olika situationer och känslor... Och jag vill följa med.
.
Nu menar inte jag att jag ska strunta i att njuta av min resa i fjällen... Tvärtom... Att njuta och vara lycklig är också en del av mitt liv... Faktiskt en väldig stor del just nu... och det är ju helt fantastiskt... Och om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag mig kunna se ett samband... För det var ju inte så länge sedan jag mådde allt annat än "bra"... och nu när jag kommit ut på "andra sidan" så njuter jag ju bara ännu mer av min lycka... Och jag förstår på djupet varför jag vill fortsätta min process... Belöningen är stor.
.
Så visst njuter jag av att må bra... Men jag är ju trots allt en beroende... Så jag vill ha mer och har fattat att det inte finns några genvägar... Det är ett hårt jobb att tillfriskna och hitta in till mitt sanna jag... Men jag kan ärligt säga att jag är värd det... För jag gillar mitt sanna jag... och den friheten som det innebär att bara vara... Jag. 

Kommentera inlägget här :