Insnöad...

... i Brännebassalt.
.
Att snöa in på saker och ting är jag rätt bra på... men att bli insnöad av snö är en helt annan sak... och det är fullt möjligt att det kommer att hända... igen... för insnöad i Brännebassalt har jag varit förut... och nu varnas det ju för värsta snöovädret här nere i södra sverige... så det är kanske läge för att handla hem lite extra gott käk och njuta av att kunna sitta inomhus när värsta vädret rasar utanför huset... saker och ting blir ju vad man gör dem till... men nu går jag händelserna i förväg... för än har det inte ens hunnit börja snöa... det är bara lite mulet utanför mitt köksfönster... alltså... helt lugnt... det är mest i media som det är värsta kaoset än så länge... och det är ju inte första gången direkt... kaos och katastrofer säljer ju.
.
Att snöa in kan ju betyda lite av varje... och att vara insnöad kan faktiskt vara riktigt trevligt.
.
Skulle det komma en massa snö lite senare idag så gör inte det mig så mycket... att vara insnöad i Brännebassalt kan faktiskt vara riktigt trevligt... och när man är insnöad så har jag ju tid att snöa in på något annat skoj under tiden man väntar på att bonden ska komma och skotta fram mig... kanske ska jag måla mig en tavla?

Kommentarer :

#1: Blixt

Att vara insnöad av vädrets makter är bra för själen :-) ibland tror jag att folk skulle må bättre i relation otill sig själv,andra och gentemot samhällsstressen om det blev strömlöst oftare...minns som barn när det blev strömlöst vad mysigt det kunde vara,och vilken kvalitetstid det blev,kanske något man borde införa en gång i veckan för själslig återhämtning? Något jag "snöat" på...kram

Svar: Innan de grävde ner ledningarna här i Brännebassalt för några år sedan så var det ofta strömlöst här... och idag så gillar jag att sitta i stearinljusets sken.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :