Kärlek...

... tror jag på.
.
Kommer ihåg när jag var ny i programmet (12-stegs)... när jag hade otroligt stora problem med begrepp som Gud och sånt... den andliga sidan av den resan in i drogfriheten var ett problem för mig... jag ville ju förstå vad det handlade om... och i mina försök att förstå och förklara något så abstrakt som andlighet för mig själv krånglade jag till det... mycket... det tog många år innan jag hittade ett sätt att närma mig detta för mig helt oförklarliga ämne... och hitta ett praktiskt sätt som funkade för mig... en sak fattade jag... det var att det fanns ju lika många gudar som människor... att jag var fri att hitta på en helt egen gud... det var nyckeln för mig..
.
Det handlar mycket om att släppa taget för mig... och att våga lita på det jag tror på... kärleken.
.
Idag är det enklare... inte alltid lätt men enkelt... jag tror på kärleken... och kan hitta en oerhörd trygghet i det... det hindrar inte mig från att bli livrädd i nära relationer men när jag stillar mig och frågar kärleken om råd... "vad skulle kärleken göra nu"... då blir det enkelt... för kärleken vill alltid gott... alltid... och kärleken är alltid sann... påtaglig och ständigt närvarande om jag vågar lyssna... och när jag vågar lita på den känslan så blir allt så himla självklart och enkelt... då förstår jag att det inte finns någonting att vara rädd för... ingenting alls.
 

Kommentarer :

#1: Helena T

Härligt att läsa det du skrivet. Blir så träffad av detta med kärleken. Jag ska oxå börja fråga kärleken om råd när jag behöver det. Håller på att skapa min egen högre kraft, allt blir mycket enklare om jag har det så. Ha en fin dag i solen. Snart ska jag i väg på träning. Älskar att få ur mig en massa skräp när jag tränar. Går i gång på ett bra sätt.
Kram

Svar: Men ibland så tvivlar jag...
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :