Tillsammans...

... Är underbart.
.
Att inte ensam är stark har jag fått lära mig... Den hårda och alltför långa vägen... Och jag är idag helt övertygad om att det utrycker är myntat av ett fyllo... Och kanske ligger det en hel del bitterhet till grund för uttalandet... Det är i alla fall vad jag tror.
.
Ändå trodde jag helt och fullt på att det var sant ... Länge ... levde mitt liv som om... Och kan nog t.o.m fortfarande falla in i den skeva verkligheten ... Suck... Detta trots att jag VET att tillsammans är vad jag vill leva efter ... I de flesta av mina angelägenheter... På jobbet ...i mitt tillfrisknande ... I samhället... Och naturligtvis även i en tvåsamhet... Jag vill inte vara ensam längre... Inte på det viset i alla fall ... Att jag behöver egentid för att ta hand om mig själv är en helt annan sak ... För om jag vill leva tillsammans så är det ju väldigt viktigt att jag tar hand om mig själv.
.

Kommentarer :

#1: Helena

Det är sant att vi människor inte ska vara ensamma. Kan känna en stress över att leva ensam och inte i tvåsamhet. Jag tror innerst inne att kärleken kommer till mig när jag släpper den stressen. Den kommer till mig när jag minst anar det.
Kram

Svar: Så var det för mig... kärleken kommer när vi minst anar det.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :