Uppkopplad...

... från en stuga på fjällen.
.
Vinterrapport... Trysil... -15 grader... strålande sol... det ser med andra ord väldigt lovande ut för att det ska bli en magisk dag i skidbackarna... för att det är 15 minus här på morgonen innebär inte att det kommer att bli så himnla kallt... solen värmer och mitt på dagen så är jag helt övertygad om att jag kommer att kunna njuta av de strålarna... hur mycket som helst... och jag har varma kläder att ta på mig nu när jag ger mig av till mitt första åk för detta året... fan vad skoj det ska bli att åka bräda igen.
.
Jag tänker göra mitt bästa med ta med mig så mycket andlighet jag kan bära ut på fjället idag.
.
Trodde inte att jag skulle kunna blogga härifrån... men en kille i stugan hade en norsk uppkoppling så det löste sig ändå... själv tänker jag göra mitt allra bästa för att koppla upp mig rent andligt på den här resan... bara vara i nuet och njuta av upplevelsen som jag får när jag sätter på mig mina lurar och spänner fast min bräda under mina fötter... och göra det bästa av min vistelse här... förutsättningarna är stålande... för utanför mina öron ser verkligheten helt fantastisk ut idag... och... om jag ska vara riktigt ärlig... så ser det ganska bra ut mellan mina öron också... jag är en mycket lyckligt lottad kille som har alla möjligheter att njuta av ett helt fantastiskt liv.

Kommentarer :

#1: Helena

Häftigt att du kan blogga i Trysil. Man blir så glad när saker man inte räknat med funkar. Ha det jätte bra i backarna. Jag skulle oxå varit med på Trysil resan med gänget från Gbg, men har förhinder. Njut av dagen! Kram Helena

Svar: Visst är det häftigt med sidovinster... och vi har det bara hur himla bäst som helst i backarna... än så länge i ett strålande solsken.
kram
peter

skriven
#2: Anonym

ja, vad härligt det är när nuet dominerar. Jag tänkte på livet imorse som en direktsändning, i livet existerar inga omtagningar dock är livet fullt av nya chanser / mimmi

Svar: Så rätt så rätt... livet är ju i direktsändning (jag gillade det uttrycket... tack).
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :