15 års...

... drogfrihet.
.
Idag så har jag varit drogfri en dag i taget i 5479 dagar... det blir 15 år... en helt ofattbart lång tid utan att ha petat i mig varken sprit eller knark om man tänker på att jag ju både är alkolist och narkoman... och vet ni vad... allting i mitt liv har blivit bättre på de här 15 åren... och det har inte blivit lite bättre heller... det har blivit MYCKET bättre än vad jag någonsin vågat drömma om... tänk att det gör så stor skillnad att leva utan att peta i sig några droger... hela mitt liv är på "riktigt" idag... och det är nästan så att jag får nypa mig i armen för att se så att jag inte drömmer... det räcker att jag lyfter på huvudet för att se vilken lyckligt lottad kille jag blivit med åren.
.
Jag fick en present idag... en present som gör att jag kan hålla reda på hur lång tid jag har.
.
Idag är dagen då jag bytte halsband... nu har jag ju varit drogfri så länge att det snart är läge att kalla sig själv för en "oldtimer"... det får vara som det är med den saken... men en sak kan vi väl vara överens om i alla fall... och det är att jag inte längre är en nykommling... och med mitt nya halsband så kan jag påminna mig själv om att jag fortfarande är drogfri... att jag ALDRIG kan ta det för givet... och att "en dag i taget" blir till veckor... månader... år... och att idag mina vänner... så ska jag fira att jag varit drogfri i 15 år på söder i Halmstad klockan 19.00... först med ett möte och sen går vi ut och käkar... alla är givetvis välkommna att följa med. 

Kommentarer :

#1: Åsa Gustafsson

Hej! Grattis Peter o grattis till att du också i din drogfrihet använt tiden i så stor utsträckning till att styrka o hjälpa andra att vara drogfria o växa som människor. Jobbar i kväll men hade varit så himla kul att kunnat sitta med dig vid den middagen, så undrar faktiskt om du inte kunde tänka dig en afterdinnerdinner någon dag i sommar, käka lite, tjöta mycket, gärna flera som nu, möte o sen käka ihop, e ju en lysande sak!:) krammm o ha det underbart i fortsättningen med!:) Åsa

Svar: tack
peter

skriven
#2: Lakritsdraken

Har den äran att gratulera på denna viktiga dag! En dag i taget i femton år till blir 30. Det håller vi tummarna för! :)

*kram*

Svar: tack
peter

skriven
#3: Chrissie

STORT GRATTIS PETER!!!!!
Kramkalas

Svar: tack
peter

skriven
#4: maritha

15 år, ett mega grattis, mycket respekt och tusen varma kramar du kan plocka av när du behöver :-)

Svar: tack
kram
peter

skriven
#5: mimmi

grattis och tack för läsvärd blogg !

Svar: tack
peter

skriven

Kommentera inlägget här :