Skulder...

... och ekonomi.
.
Är det någonting som jag INTE vill prata om så är det min ekonomi... jag har fortfarande efter snart 15 års drogfrihet skulder hos fogden... och en hel del inkassobrev som dimper ner i min  brevlåda... och det är skämmigt må ni tro... jag har helt enkelt varit alltför bra på att stoppa huvudet i sanden då det gäller min egen ekonomi... och det är någonting som jag helt inte vill prata högt om... ännu mindre skriva om på min blogg... så därför gör jag det... skrivet om det här och nu... och tänker på hur jag igår satt med med högtalartelefonen och  väntade på att det ska bli min tur att komma fram till fogden... för var dagen då jag skulle ta reda på EXAKT hur det låg till med min ekonomi... jag började skriva en blogg... men sen kom jag fram och hann inte skriva längre... resan hade börjat...
.
Jag har en liten bit att gå innan jag blir helt fri.. men jag har kommit en bra bit på vägen.
.
Idag sitter jag här och vet EXAKT hur det ligger till med min ekonomi... ett möte med banken är bokat och jag har en realistisk plan för hur jag skulle kunna bli kvitt fogden, CSN och inkassobolagen... och hur det nu än går med planerna så känns det helt fantastiskt att VETA hur det ligger till... och att det inte var så himla farligt egentligen... men roligast av allt var nog hur lätt det är att förhandla med inkassobolagen... och hur mycket pengar det finns att tjäna på att göra det.
.
Så nu sitter jag här och håller tummarna och drömmer om att vara helt skuldfri om... typ en månad.. och som ni redan vet... håller jag mig bara drogfri så är inte mirakel något man drömmer om... utan något som HÄNDER... hela tiden... allt blir bara bättre... och bättre... och bättre.

Kommentarer :

#1: Chrissie

Håller alla tummar jag kan att det går vägen!!!!!!
kramen

Svar: tack...
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :