Bara timmar kvar...

... tills ödesmatchen.
.
Förvisso har jag redan ont i magen av orsaker som jag inte riktigt känner till... men här får jag lita på att min doktor hittar vad det är som krånglar... för just nu så kan jag samtidigt känna en annan slags pirr i min mage... det är ju ikväll det avgörs... blir det något Brasilien-VM för vårt svenska fotbollslandslag?
.
En sak är ställt utom all tvivel... och det är att det krävs en mirakelmatch för att fixa det... Portugal är ett himla bra lag och går in i matchen med en ledning på 1-0... och bara tanken på att mål på bortaplan räknas extra gör mig nervös... gör Portugal ett mål idag så måste vi göra minst tre... vilket är mitt tips... 3-1 till Sverige... kom ihåg var ni hörde det först.
.
Med Zlatan i vårt lag så kan vad som helst hända... kanske gör han tre mål idag... vem vet?
.
Annars så tänker jag fila vidare på en ansökan till FHI (folkhälsoinstitutet) om ett projekt vi på VågaVa har på gång... det är ont om tid och jag hoppas att jag ska få ihop det hela under dagen... det är en hel del att få ner på pränt innan ansökan är klar... men jag gör det ändå enkelt... för inte ska man väl behöva vara radaringengör för att kunna söka efter bidrag för att genomföra och kunna ge bort en bra idé... och inte vad som helst heller... utan någonting väldigt enkelt som helt uppenbart räddar livet på massa människor... för det är ju oftast så... att det är det enkla som funkar bäst... hör du det Zlatan... gör det enkelt... det enda ni behöver göra är att göra två mål mer än Portugal... och hur svårt kan det vara... egentligen?
 

Kommentera inlägget här :