Torsdagsgrupp...

... i Halmstad.
.
Vi på VågaVa har ju haft en torsdagsgrupp i Ljungby i hur många år om helst... och nu har vi även startat upp en sådan grupp i Halmstad... denna grupp är öppen för alla som vill vara med... och startar klockan 10.00 nere i vår källare på Timmermansgatan... idag så blir det en workshop som kommer att handla om... anonymitet...  för så är det ju... hos oss kan man vara anonym och idag så vill vi kolla lite vad det innebär... välkommna.
.
Annars så sitter jag nog mest här framför min dator just nu med någon form av skrivkramp... inget konstigt utan ett återkommande fenomen för mig... och jag skulle bli förvånad om inte alla som har en blogg där man skriver regelbundet drabbas av "bloggtorka" mellan varven... och eftersom jag bestämt mig för att göra mitt allra bästa för att skriva någonting varje dag på min blogg så vill jag inte låta bli att skriva fast jag inte känner att jag har någonting att skriva om... så nu sitter jag då här... hamrar lite på tangentbordet... bokstäver blir till ord... orden bildar meningar... och vipps så har jag skrivit en blogg... ja så kan det gå... idag så handlade den visst om... mest... ingenting.
.
Imorgon smäller det... Sverige mot Östrerike i fotboll... det pirrar lite i min mage när jag tänker på det.
.
Ja just det... i morgon så är det fotboll för hela slanten... och det pirrar i hela kroppen av spänning bara jag tänker på det... skönt att kunna känna mina känslor... att vara med i verkligheten... att kunna bli berörd... att få leva på livets villkor... på riktigt.
 

Kommentera inlägget här :