Vad...

... ska jag skriva om idag?
.
Så satt jag då här igen... utan att ha en aning om vad jag vill skriva om... en ganska jobbig och lätt frustrerande känsla om ni frågar mig... prestationsångesten lurar runt hörnet... trots att det ju inte spelar någon större roll i det stora hela... egentligen... det funkar ju rätt bra att leva en och annan dag utan att behöva ha någonting att skriva om... livet rullar liksom på ändå... precis som om allt inte kretsar runt mig... konstigt nog.
.
Ibland så behöver jag påminna mig om att det är själva resan som är målet.
.
Egentligen så är en dag då jag inte kommer på någonting att skriva om en bra dag... för det borde ju rimligtvis betyda att jag är öppen för att ta emot intryck utifrån... och leva lite mer i verkligheten utanför mina öron... här och nu... för visst är det sant att det är resan som är målet... just nu så reser jag ju faktiskt första klass... i restaurantvagnen med linneduk och riktigt porslin... och jag bara njuter.
.
Och som en extra bonus så har jag vackert att titta på när jag slår upp blicken också... så det är helt okej att inte ha så mycket att skriva om... jag har ju fullt upp med att uppleva... livet... ja, jag är i sanning en väldigt lyckligt Lottad kille.
 

Kommentera inlägget här :