På väg till...

... Trysil.
.
Just nu så passerar vi Kungälv och om ett gäng timmar så är vi framme i Trysil... skoj... lite vintersemester smakar mumma... även om det är himla kallt... men som någon sa... det finns kläder för alla väder... och imorgon så ska jag testa om det stämmer i det verkliga livet... vad gör man inte för mänskligheten.
.
Annars så ska det bli himla skoj att åka bräda i några dagar... det är väl bara att hoppas att min gamla kropp pallar för ännu en säsong... vilket jag inte trot är några större problem även om det har varit lite si så där med tränandet den senaste tiden... det blir liksom allt eller inget och jag blir väl inte alltför förvånad om jag kanske skulle få lite träningsvärk på kuppen... men det är det värt... så klart.
.
Om några timmar så sitter jag i liften på väg upp mot toppen... det ska bli skitskoj.
.
Jag är sannerligen en lyckligt lottad kille med ett oerhört rikt liv... och inte blev det sämre av att få höra att man trodde på min affärsidè tidigare idag... jag var ju på ett möte för att bolla lite av mina idéer om framtiden... och jag tyckte att det var viktigt för mig att få någon utomståendes att titta lite på planerna... och jag börjar se att allt tar den form som behövs för att sjösätta hela projektet... spännande... och någonting som jag givetvis kommer att återkomma till när tiden är mogen... men först ska jag koppla av i några dagar... och njuta av vintern på min bräda.
 

Kommentera inlägget här :