Dag fem...

... på det nya året.
.
Nä, jag har inte rökt på hela året... och det känns väl... okej... väl medveten om att det tar lite tid att få in en ny vana i mitt system konstaterar jag att jag har alla möjligheter att lyckas även denna gång... det är ju inte direkt hela världen att vara lite röksugen då och då... och mina humörsvängningar är trots allt hyfsat hanterbara... kort sagt... mitt rökfriprojekt funkar bra än så länge... men jag skulle ljuga om jag påstod mig göra vågen för det... att vara rökfri känns faktiskt inte som något stort projekt... mer bara som ett nödvändigt ont... men visst... jag tror på idéen.
.
Jag vill verkligen inte vara slav under några vackert inslagna växtdelar... nä... jag vill vara fri.
 

Kommentarer :

#1: Anonym

I bland letar hag på måfå bland bloggar. Söker efter något meningsfullt. Nåt som berör men drunknar nästan i tonårsbloggar, smink, inredning, mode mm. Men HÄR fick jag läsning där jag stannat upp länge och vill återvända till. Tack för det, och lycka till med det rökfria livet.

Svar: Tack det var roligt att höra... det rökfria livet har fått sig en törn men det går väl fler tåg... skam den som ger sig ;-)... kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :