Sista dagen...

... som rökare.
.
10 cigaretter kvar... och enligt min eminenta plan är det tänkt att bli de sista jag röker... någonsin... naturligtvis förstår jag mer än väl att det är ett oerhört stort löfte att ge mig själv... och det är med blandade känslor jag ger mig in på detta experiment... en sida i mig laddar för fullt... och jag förstår verkligen att envishet kan vara allt annat än en defekt... jag lär nog behöva varje uns av den egenskapen de närmaste dagarna... eller timmarna... eller som imorgon... minuterna.
.
Att tävla med sig själv är inte alltid så enkelt... men denna resan är min och bara min... och ni kan ge er fan på att jag ska sätta upp en hel hop av belöningar på vägen... varje rökfri dag ger mig ju faktiskt möjligheter för det... det kostar ju trots allt en hel del att vara en storrökare... just nu är det enkelt eftersom jag ju inte börjar detta äventyr föränn i morgon... jag är ju trots allt en beroende och har relativt lätt för att använda mig av ord som... imorgon... sen... ska bara... och helt ärligt... att sluta röka imorgon är skitenkelt... imorgon däremot... nja... det är en helt annan historia.
.
10 cigg kvar... jag tänker njuta av varje bloss.
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Peter, det kommer att gå strålande. Lite jävligt de första dagarna.......sen glömmer man. Jag hade ettoöppnat paket och en tändare som en sista utväg om det blev för jäkligt, men jag öppnade aldrig paketet. Efter tre månader slängde jag paketet. Tuggummi, starka halstabletter och stickning hjälpte.
Lycka till ❤️

Svar: Jag har också cigg hemma om jag nu skulle ångra mig ;-)... en dag i taget. tack
peter

skriven

Kommentera inlägget här :