Ordning och...

... reda.
.
Vi pysslar lite i vårt hem... det är skönt när saker och ting hamnar på sin rätta plats... och precis som i alla andra hem så har vi ju massor av grejer som vi inte använder varje dag men som ändå är bra att ha... och som ni alla vet det är lite skillnad på bra att ha... och bra att ha.
.
Som gammal van pundarsamlare så kan jag personligen ha lite svårt att skilja på detta ibland... ni skulle bara ana hur mycket skit (bra att ha grejer) som jag slängt de senaste åren... grejer som jag oftast har haft en tanke på att använda sen, imorgon eller någon gång i framtiden i det ena projektet efter det andra... jag har otroligt svårt att slänga grejer helt enkelt.
.
Men det handlar det inte så mycket om idag... utan idag så försöker vi efter bästa förmåga att organisera och placera saker som inte står framme men ändå används någon enstaka gång då och då... vissa grejer hamnar på vinden andra saker som vi använder lite oftare i ett litet förråd på övervåningen... och andra bra att ha prylar hamnar under trappen... men ni vet... av någon underlig anledning så verkar aldrig förråden räcka till... visst när man precis städat i ordning så ser det ju ljust ut... men efter några dagar så har man slängt in all möjlig skit och kommer inte åt någonting längre... är det möjligtvis någon som känner igen sig?
.
Ordning och reda...
.
... eller fullständig kaos.
 
 

Kommentera inlägget här :