En mulen...

... morgon.
.
Som ni förstår så handlar väldigt mycket om väder och vind just nu på VågaVa i Halmstad... vi kollar naturligtvis på alla möjliga väderappar även om vi förstår att den bästa väderappen som någonsin kommer att existrera är väldigt enkel... gammal... i realtid... och 100% tillförlitlig... nämligen... verkligheten.
.
Jag tittar upp på himlen och konstaterar helt enkelt vilket väder vi har just nu... och när vi sitter på stranden så känner jag vinden... temperaturen... ja, allt det där som vi kallar för väder... och är det en sak har jag lärt mig genom åren så är det att vädret skiftar hela tiden... och att om jag gillar fint sommarväder så är Tylösand ett väldigt bra ställe att hänga på... i två veckor har vi haft ett perfekt strandväder... visst... en blåsig dag... en dag med lite moln på förmiddagen (kanske två efter dagen i dag som det ser ut just nu)... temperaturen har legat runt 19 grader i skuggan vilket faktiskt är omtimalt för en dag på stranden eftersom det ju snabbt blir väldigt varmt när solen värmer våra kroppar... blir det för varmt så kan man kyla ner sig i det än så länge relativt svala havet där det är ca. 17 grader just nu.
.
Vad som förvånar mig är att det är så få människor som hittat ner till stranden... kanske kollar de på "fel" väderappar... i vilket fall som helst så var det länge sedan vi hade en sådan bra väderstart på vårt årliga "VågaVa go beach"... två veckors magiskt väder har redan fått oss att så smått se ut som pepparkaksgubbar.
.
Hittar ni ner till stranden på Tylösand så förbered er på en positiv upplevelse.
 

Kommentera inlägget här :