Tre dagar...

... i solen.
.
Det är inte utan att det känns... att tillbringa dagarna i solen på stranden... det stramar lite både här och där på min allt mer solbrända kropp... och ja... även detta år så slarvar jag med solskyddsprodukterna... man kanske tycker att jag skulle ha lärt mig någonting av alla dessa år jag tillbringat på Tylösand... men nä... det är lite grann som i missbruket... "denna gången blir det annorlunda"... och så sitter jag där på kvällen och är lika förvånad varje gång när solen bränt mitt skinn för hundrade gången.
.
Någon kanske tycker att det inte är något jobb att hänga på stranden hela veckorna... men jag kan lova er att det är jobbigare än vad man kan tro... solen, vinden och stranden tar på krafterna och jag kan lugnt säga att jag somnar gott på kvällarna... möjligtvis svider det lite här och där under första veckan.
.
Men samtidigt så är det helt underbart att få tillbringa några veckor nere på Tylösand... jag är väldigt tacksam... och tacksamhet är ingen känsla som jag blir full eller påtänd av... skönt... tryggt... levande.
.
Sand, strand, sol... och hav... vad kan man mer begära?
 

Kommentera inlägget här :