Ärlighet...

... öppet sinnelag och villighet.
.
Om jag har planer på att göra mitt liv enkelt så finns det vissa principer som kan vara till hjälp... det är ju betydligt lättare att leva om jag pallar vara ärlig... och då menar jag i alla mina angelägenheter... vilket väl inte alltid är så enkelt som det låter... vem vill t.ex. erkänna ett totalt nederlag... men ändå så hjälpte det mig oerhört mycket när jag blev drogfri... vilket i sig var den störtsta förändringen jag någonsin gjort i mitt liv... att ge upp min strävan efter att kunna kontrollera mitt drogande var faktiskt oerhört... befriande.
.
Att bibehålla min drogfrihet var både svårt och väldigt enkelt... jag behövde ju inte ens tänka ut hur det skulle gå till om jag tillämpade ett öppet sinnelag och en smula villighet... d.v.s. sluta göra på mitt eget sätt utan istället lyssna på de som gått före och göra... ja typ... likadant.
.
Och som grädde på moset så här en himla massa år senare så har jag upptäckt att jag kan göra likadant i alla mina angelägenheter... med allt möjligt... om jag vågar vara ärlig.
.
Tillsammans kan vi göra... ja... precis vad vi vill.
 

Kommentera inlägget här :