En drogfri...

... gemenskap.
.
Att sluta knarka är inte svårt... däremot så kan jag lätt krångla till det så till den milda grad att det blir till ett oerhört komplicerat projekt... men i grunden så är det enkelt... vilket inte alltid är lätt... det medges... men med några enkla knep så behöver vi inte krångla till det i onödan... om jag inte dricker sprit så blir jag inte full... och om jag inte petar i mig några andra sinnesförändrande substanser så blir jag inte påtänd... rätt enkelt va?
.
Sen är det ju det där med att förbli drogfri... ett tips är att byta umgänge... hänger jag med aktiva polare så brukar det mest handla om en tidsfråga innan jag är påtänd igen... jag blir nämligen som jag umgås... och detta är inte alltid så himla lätt... att ta bort hela sitt umgänge brukar innebära att jag blir en smula ensam... lösningen på detta är att ta del av en drogfri gemenskap... tillsammans är allting betydligt enklare... för ensamhet är verkligen inget jag rekomenderar.
.
Vad jag egentligen vill säga är att det kan vara en bra idé att göra det enkelt... om du vill leva drogfritt så skit i att peta i dig något och byt polare.
.
Välj dina vänner med omsorg för din egen skull.
 

Kommentera inlägget här :