Vilken underbar dag...

... att sitta inne och lata sig framför en bra film.

Regntunga skyar och en härlig grå dag... som gjord för att njuta av film på film på film... och jag kan inte säga något annat än att det är precis vad jag behöver efter att ha befunnit mig på mer eller mindre resande fot i två veckor nu... jag hann precis slänga i en maskin tvätt för ungefär en vecka sedan innan jag drog vidare på nya äventyr... så det är skönt att ta det lugnt en regnig dag i skogen hemma hos mig.

Och en av fördelarna med att ha varit ute och rest är att när jag flög från Köpenhamn till Stavanger så tillbringade jag några timmar på flygplatsen... där fanns det massor av affärer... förvisso har jag inte så mycket pengar och tjänar inte heller massa pengar på att köpa taxfree tobak... det blir ju helt plötsligt väldigt mycket billigare att köpa tobak när mn flyger till Norge eftersom det landet ligger utanför EU... ska jag vara ärlig så tänkte jag tanken att handla tobak billigt och sälja vidare när jag kom hem... men tack och lov så slog jag bort den tanken... nikotin är ju om jag ska vara riktigt ärlig också en drog... så jag bytte focus och spanade in sockerprodukterna istället...

... så nu har jag laddat upp med en STOR påse biogodis... som passar så himla perfekt en regnig, grå dag framför TV:n i sällskap med en bra film... så idag är verkligen en underbar dag.


Det har sina fördelar att resa från ett soligt Stavanger med en stor påse biogodis.

Kommentera inlägget här :