VIKTIGT MEDDELANDE!!!

Kommentarer :

#1: ingalill

hej peter...kan du utveckla det hela lite...kram kram ingalill. ps. ha en bäst söndag. såg att det blev 0-0 i fotbollen igår..trist. färjesta´klarade sig...men ingen självklarhet!

skriven
#2: peter

ojoj... jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta... denna underbara skylt satt på mitt yoga och guruhak som jag hängde på i Indien... och man kan väl tolka den lite som man vill L... min tolkning är i korta drag att jag själv väljer min upplevelse av livet... att jag är fri att välja om jag vill leva i rädsla eller kärlek... eller om jag vill hålla på Färjestad eller Frölunda L... eller om jag vill vara drogfri eller inte... eller... ja du fattar... om jag accepterar mig själv som den jag är så kan jag också bli den jag vill vara.

Ja det var synd att Sverige inte vann... men jag tyckte att de gjorde en bra match.

(((kram)))

peter

skriven
#3: Anonym

hej och ok..jag fattar. tur att man frågar annars får man inte svar. men det är en "maxad" förklaring. "maxad" betyder "häftigare kan det inte bli"... tankens kraft och förändra tanken..inte heller alltid självklart, men kommer man på hur man gör så ligger det vinst i det. förr upplevdes allt som att " jag har inget val.." det blev ju oxå sant. sen levde man som att man inte har val. men det är befriande att upptäcka att man kan välja. kram kram ingalill

skriven
#4: peter

Ja och det är ju det som programmet vi tillämpar har som mål... frihet.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :