Äventyret...

... med att ha semester fortsätter.

Nu med...


... NYA SPRINGSKOR!!!

Min högst personlige tränare skänkte mig igår ett par nya springskor... kanske visste han redan då att det skulle komma en tid av förhandlande om mitt vara eller inte vara som aktiv löpare... att jag kommer till ett stadium av ifrågasättande av vad det är jag håller på med... en i.o.f.s. rätt sund frågeställning... men eftersom jag nu har ingått ett avtal med min personliga tränare så har vi ju lagt upp en plan för min träning... och jag kunde känna att skorna jag fick förpliktigade mig att hålla min del av den planen... typ springa då.

Planen är att jag ska hålla på som jag gör fram tills jag åker till Barcelona... och det är med spänning jag på fullt allvar känner in hur min kropp reagerar... den har ju aldrig förut fått utstå en sådan här behandling... möjligtvis när jag var yngre och hade snutjagen... men då sprang man ju på ren adrenalin... och lyckokänslan när man kom undan kan ju ha berott på att man... inte blev tagen av polisen.

Nä nu känner jag efter... och jag kan redan nu efter min tredje dag i löparspåret berätta att...
 

... jag svettas lite mer än första dagen... ni ser ju själva hur jag svettas på denna bilden...

... och jag har fått lära mig att det är ett gott tecken... något jag inte riktigt fattar än... för mina konsekvenser av min löpning är påtagliga... när jag låg på stranden igår så trodde jag att jag höll på att bli sjuk... svininfluensan... lederna värkte och sådana symtom... det tog ett tag innan jag fattade att jag hade träningsvärk i hela kroppen... det var inte bara benen som gjorde ont... det är ett helvete att gå nerför trapporna idag ska jag be om att få lov att berätta... och det var inte så enkelt att komma igång med springeriet idag heller... knirp... knarp... kändes det... fick liksom lirka igång systemet innan jag började fungera.

Men idag så hejade jag på sommargästerna... det är inte så svårt eftersom jag ju har gått i två minuter precis innan jag passerar deras hus... precis då får jag ju luft och ser nog rätt tränad ut *L*... hunden jagade inte mig så länge idag heller... jag börjar alltså bli ett dagligt rätt naturligt inslag i deras vardag (eller semester kanske är det riktiga benämningen)... ja herregud... vad är det som händer?

Annars så är det häftigt med semester... det är en gatuteaterfestival och SM i beachvolleyboll i Halmstad... fullt av folk och ett strålande väder... jag har vänner som också är lediga så jag sitter inte hemma och ugglar utan har fan... semester fullt ut *L*... så nu drar jag till stan igen... käka lite på RIA och sen har jag ju en tid att passa... mitt äventyr hos tanddoktorn är ju också i full gång... spännande... nä nu bara bladdrar jag... blablablablablablabla...

Kommentera inlägget här :