Kroppen...

... protesterar.

Och jag låter den protestera... jag vill fortfarande inte känna efter... men det var tungt att springa min runda i morse... tungt och helt underbart... jag tog det riktigt lugnt och njöt av en fin höstmorgon i min skog... idag kunde jag verkligen känna tacksamhet över min rökfrihet... det doftade frisk härlig höstskog och jag kände hur mycket bättre mitt luktsinne blivit sen jag blev en rökfri rökare...

... att det gjorde lite ont och att min kropp protesterade var inget som störde mig så mycket... jag känner mig väldigt priviligerad som har möjligheten att springa rakt ut i naturen... visst kan jag lite då och då rycka till lite när jag tycker mig höra ett...


... vildsvin alldeles i närheten...

... men jag har ju lärt mig nu att de är betydligt räddare för mig än jag för dem... vilket måste betyda att vildsvin är väääääldigt skygga och rädda djur... för jag är ju skiträdd för att möta en sådan best på min morgonrunda.

Nä jag är grymt (fan jag har ju humor *L*) glad över att jag inte lyssnade på min kropp imorse och fick uppleva naturen på nära håll även denna morgon... för det spelar ingen roll att jag bott ute i skogen hur länge som helst... mina polare från staden har nog faktiskt varit mer i skogen än mig... att bo på landet är inte samma sak som att vara en skogsmulle... inte för mig iallafall... tills nu... springeriet har en sidovinst av jätteformat... efter 28 år så börjar jag på allvar fatta var jag befinner mig... och att det är en gåva att bo som jag gör... för detta är ju naturen på riktigt... ja jävlar... vilken grej... naturen är ju skithäftig...

... och föresten... så jag nu inte glömmer det... hehe... 3-1 till mig mot kroppen...

Kommentarer :

#1: Eva T

Hej !

Jag är fortfarande arg !

Ja, jag och fler med mig vet och har upplevt att det tar väldigt lång tid för dig att fatta.

"liten" kram för kramens skull..............

skriven
#2: Eva T

Hej M.. V.. !

Skriver en hälsning till Stefan Myren här.

Fick lite "medhåll" av Beckele och dig ju och blev så nöjd, hm gosade till mig i lilla medhållskoftan.

Sen blev jag lite nyfiken på vem som delade min åsikt "lite" och gick in på din sida.........hm.

Det skulle jag ju givetvis inte gjort för det blev lite skam där.

Fan jag höll ju på att trilla in med hela huvudet i dina kriterier för Forumjabbare och Profeten. Hemska tanke.

Det enda jag kan säga till mitt försvar är att Peter och jag känner varandra väl och att det nog är lite hatkärlek här. Hi hi.

Vi har alltid gnabbats och kommer nog alltid att göra.

Men vi är inte sämre än att vi ofta gillar varandras åsikter och kan dela dom ibland också. Vi t.o.m lär av varandra.

Ja ja ..............men. men......tyst nu. EVA !!!

skriven
#3: anette

ja håller på d obstinata d som inte dödar osv man lever ju bara en gång det känns som du gör det fullt ut så kanske istället för att protestera göra likadant d håller ju stor varm kram o mjuk puss på pannan <3<3

skriven
#4: peter

Om man vågar tänka lite utanför ramarna så är det lätt att bli dömd för att vara obstinat... tills den dagen då man verkligen springer (hehehe) på någonting... då blir man helt plötsligt kallad för geni...



(((kram)))

peter

skriven
#5: Stefan Myrén

Tack Eva, hälsar tillbaka.



Hehe, du övertolkar. Den text du nämner är inte riktad till någon utanför pitbullforum.



*****************************************

Forumjabbaren:

Är egentligen inte här för att prata om hundar utan vill bara ta varje tillfälle i akt för att göra sig lustig över andras åsikter eller starta ett gräl. Forumjabbaren sätter en heder i att vara så elak och sarkastisk som möjligt och tipsar gärna sin omgivning med illa dold blygsamhet om sina senaste "storverk".



Profeten:

Besitter den totala "sanningen" om det mesta inom pitbullvärlden och känner sig manad att framföra denna "sanning" till vilket pris som helst på forumet. Profeten blir alltid aggressiv och otrevlig när någon ifrågasätter hans "sanning" och övergår då blixtsnabbt till att bli en forumjabbare. En profet glömmer aldrig en förlorad diskussion och kan tillbringa veckor, månader och år på forumet för att hitta ett uttalande från en gammal motståndare att hacka på.



Den självutnämnda:

Har byggt myten om sig själv som en "svensk dogman" och berättar gärna och ofta om hur länge han har haft pitbulls och vilka han känner i "dogmanvärlden". Rabblar stamtavlor både framlänges, baklänges och på tvären i alla tänkbara situationer och idiotförklarar alla andra som inte delar hans uppfattningar och värderingar.



Den alltför kunnige:

Är en kombination av forumjabbaren, profeten, och den självutnämnda. När kontot stängs av för "den alltför kunnige" så heter det: "De stänger av alla som kan något om pitbulls" - Alltid är det väl någon som blir imponerad?

*****************************************



Stay Strong!



/Stefan

skriven
#6: suzanne

tack! äntligen någon som vet...........

skriven
#7: Stefan Myrén

Fast om man ersätter hund, pitbull med tillfrisknande och 12-steg mm. så har vi det nog i oss -allesammans. Mer eller mindre, eller har snubblat på det någon gång.



Ad Libitum



Ingen fara på taket Eva, jag har kopplat att det finns en genuin och ärlig vänskap mellan dig och världsrekord-Peter. Endast sådana vänner kan kosta på sig att vara uppriktiga och ifrågasättande.



Gruppkram till er alla!



/Stefan

skriven
#8: peter

Jo dessa karaktärer tycker jag mig känna igen... och om jag ska vara riktigt ärlig så har jag nog fan varit och nosat (hehe nu var jag fan rolig igen L) på de flesta av dem...



(((kram)))

peter

skriven
#9: Eva T

Hej min Vän ! Å nye cybervän Stefan !

Nu fick skammen krypa till korset.Jag är inte ensam.

Peter, åk nu eller kör försiktigt imorgon. Själv ska jag till High Chaparral å göra, nä just det jag vet inte. Vi ska dit med jobbet bl.a på utbildning, men inte i jobbuniform utan oömma kläder så det blir väl lite vilda västern trick. har med stora väskan för vi ska stanna kvar till ons lunch. Å efter Umeå och skogen så vet du ju hur mina packningar brukar se ut. Fniss.

Önskar alla en god natt och en trevlig fortsättning på veckan. Kram

skriven

Kommentera inlägget här :