Val...

... möjligheter.

Har en hel del val att göra idag... vet inte riktigt vad jag tycker om det... eller ju det vet jag väl... det är en gåva att kunna ha några val... men visst fan kan jag ha vissa problem med att välja ibland... och då blir jag lätt frustrerad... innan jag bestämt mig... när jag väl har valt och inte minst valt bort de andra allternativen så blir det ju lugnt.

Men visst fan finns det dagar då jag hade velat bo i Nord-Korea... kommit in på restaurangen (finns det ens sådana där?) och det enda valet som jag blev erbjuden var detta...


"-vad vill du ha?"... "-gröt eller gröt?"

Då är det ju enkelt... och fast jag nu faktiskt inte gillar gröt så är ju mitt val lätt... hungrig eller mätt... men fan... tack Gud för att jag bor där jag bor... Sverige är lyx... och lyx innebär att jag har möjligheter att välja på väldigt många plan... och även om jag kan ha svårt för att välja så är jag grymt tacksam för att jag bor i detta land och har alla dessa möjligheter... jag kan se vem som helst i ögonen och säga åt dem att det finns hjälp för den som vill bli drogfri i vårat land... det finns faktiskt en hel uppsjö av hjälp... problemet verkar ibland vara att valmöjligheterna är för många för en snurrig knarkare... jag behövde hjälp att välja... tack leffe för att du valde åt mig... jag hade inte fixat att välja själv... det är dagens sanning.

Idag så har jag valt att lägga mig drogfri vad som än händer... skönt då slipper jag tänka mer på det... och ta mig fan... jag väljer att skita i och röka idag också (fast jag faktiskt har varit rätt röksugen i några dagar nu)... sen börjar det bli lite svårare... för jag har fler val att göra denna dag.

Ett av dessa val är om jag ska... lufta hjärnfemman idag... det är ett NA-open i golf och distriktsmästerskap i Halmstad idag... och det är ju skithäftigt att vi hittar på lite annorlunda grejer i vår gemenskap också... på kvällen blir det ett talarmöte där vinnaren i golfen ska dela (ja vinsten är att få dela *L*)... och allt detta lockar mig... men fan det är rätt dåligt väder... jag känner mig fortfarande inte riktigt 100% frisk och har en föreläsning på onsdag...


...jag måste göra ett val... ska jag vara med och spela golf eller inte?

Och det är ett AA-konvent som pågår i Halmstad denna helgen också... och jag vet att det finns massa människor där som jag vill träffa... fan nu skulle jag vilja klona mig... nu börjar det bli riktigt svårt att välja för mig... nu börjar det kännas jobbigt i min kropp... för jag blir lite orolig när jag inte kan välja... när jag tittar ut genom mitt fönster så öser regnet ner... jag tror faktiskt att jag slapp välja själv denna gången också... hehehe... visst är det flippat hur det funkar... Guderiet finns där hela tiden... det gäller bara för mig att öppna mina sinnen och ta in informationen från en Gud enligt min uppfattning... det blir ingen golf för mig idag.

Jag har fler val att göra idag... massor faktiskt... jag ska välja vad jag ska ha på mig... tro det eller ej men jag är rätt fåfängd och kan springa omkring och prova kläder här hemma i min ensamhet för att få det som jag vill... och vissa dagar så passar allt... och andra dagar inget... och ja... jag fattar att det inte har ett skit att göra med vilka kläder jag provar *L*.

Jag råkar ha tre olika schampo liggandes i min dusch... hua... svårt... ska jag kasta mig in i duschen direkt eller ska jag dricka en kopp kaffe till först?

Många val är det... ett som jag faktiskt valt bort är att rösta i kyrkovalet... i NordKorea kan man nog inte välja bort att rösta... men det är väl inte så svårt att välja när det bara finns ett parti...  


Kommentera inlägget här :